2 Ocak 2013 Çarşamba

Bordo Aşkı Bölüm 2: '' Kırmızı-Bordo Trenchcoatlar


  Yılbaşından sonraki ilk yayınımız bordo aşkı serimizin devamı. Bu arada, hepimize mutlu, sağlıklı, huzurlu, güzel ve şık bir yıl olsun. :) Nereden çıktı kırmızı-bordo trenchcoatlar diyebilirsiniz. Ancak vitrinlerde tek tük sezon başından beri beliren bu özel parçalar, anlaşılan sezon sonuna kadar
(hatta seneye sonbahar kış sezonu bile olabilir) baya önem kazanacak gibi görünüyor. Burberry, Victorias Secret gibi büyük markalar da bu güzel parçayı koleksiyonlarına eklemişler. Bu da kırmızı-bordo trenchcoatların başarısı hakkında bize küçük ipuçları veriyor :)

Bu yazımızda kırmızı-bordo trenchcoatların nasıl kombinlenmesi gerektiğinden bahsedeceğiz. Ama öncelikle, trenchcoatlarla ilgili küçük bir Dipnot: Trenchcoatlar, normalden biraz daha kısa boylu insanlar için uygun bir tercih olmayabilir. O yüzden trenchcoat seviyorsanız, boyunu iyi ayarlamalısınız. Bu küçük tüyodan sonra kombinlememize başlayabiliriz.

Burada önemli olan, sade tutumdur. Bordo ve kırmızı önceden de söylediğimiz gibi göze ilk bakıştan çarpan, zor renklerdir. (Her kusuru da gösteririler) Bu yüzden bu kadar göze çarpan bir parça kullandığımızda, geri kalan parçaları sade kullanmamız gerekir. Buna makyaj ve saç da dahildir.

Saç olarak, at kuyruğu, günlük öylesine toplanmış bir saç çok şık durabilir. Ancak normal fönlü/düz/dalgalı saç da olabilir. Önemli olan kombinin bütününe uyması ve abartılı olmamasıdır.

 Geldik makyaj önerisine. Günlük bir kombinde günlük sade bir makyaj çok güzel durur. Ama isterseniz çok sade bir makyaja trenchcoatunuzla aynı tonda olmak kaydıyla bordo-kırmızı ruj sürebilirsiniz. Bunun için makyajınızın kalanı ve kombininiz son derece sade olmak zorunda... (Fotoğraflarda da gördüğünüz üzere, genellikle siyah ve beyaz, kombin renkleri olarak kullanılmış.)

Önemli bir başka Dipnot olarak, renkli ve desenli pantolonlar kırmızı-bordo trenchcoatlar için uygun parçalar olmayabilirler. (Yalnız burada genel bir yargıdan bahsediyoruz sonuçta belki de çok şık çok uyumlu bir pantolonla hayal ettiğinizden daha da şık olabilirsiniz.) Ayrıca trenchcoatunuzu giydiğinizde, özellikle de beliniz normalden biraz daha kalınsa trenchcoatu mutlaka belinize oturtmalısınız. Bu sayede beliniz daha da ince gözükecektir. :) Trenchcoatunuzun kalıbını vücudunuza tam oturtmalısınız. :)


Her zaman şık kalmanız dileğiyle! :)
Guépard




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli, şimdiden teşekkür ederiz :)

Your comments are important for us, thank you for supporting :)