16 Aralık 2012 Pazar

Yeni Yeni Yeni !!


Modanın en çok sevdiğimiz özelliği sürekli yeniliklere gebe olması.
Bu hafta da sevdiğimiz markalardan Mango ve Alberta Ferretti' den çok hoş iki tasarım bulduk.
Beğeneceğinizi düşünüyoruz. :)

İlk olarak tarzına son derece düşkün olduğumuz Mango var. Özellikle de Kate Moss' un gelişinden sonra ayrı bir hava kattı kendisine. Kısa bir süre önce Victorias Secret meleklerinden Miranda Kerr' i de kendi kadrosuna dahil eden Mango' nun önümüzdeki sezon çıkacak olan koleksiyonlarını ve koleksiyonların fotoğraf çekimlerini de ilgiyle bekliyoruz. Karşınızda Mango' nun yeni elbisesi;

M straplez olarak tasarlanmış elbisenin üst kısmı dantel. Ayrıca önde iki pilesi ve şık bir metal kemeri bulunuyor. Dantelin günümüzde gündüz kombinlerde de kullanılmaya başlanması üzerine, bu siyah ve şık elbiseyi uygun bir ceket, çanta, şık bir ayakkabı ve hoş aksesuarlarla gündüz kullanabilirsiniz.
Sırada Alberta Ferretti' nin tasarladığı bilezik var :
Bileziğin üzerinde küçük bir logo var, Alberta Ferretti' ye ait. Ayrıca küçük metal ekler de var. Bu ekler bileziğin üst kısmındaki deriyi plastik bileziğe tutturuyor. İddialı bir bilezik olduğu için sade parçalarla kombinlenemeniz oldukça şık duracaktır. Bizce, beyaz kıyafetlerle son derece güzel görünecektir. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız bizim için önemli, şimdiden teşekkür ederiz :)

Your comments are important for us, thank you for supporting :)